header image

OVER MIJ

TYPISCH SCHRIJFTET

Met enige regelmaat hoor ik: “Typisch Tet, die ziet weer een fout in een artikel staan”. Teksten schrijven heeft altijd al mijn interesse gehad. Vanuit mijn vroegere functie als secretariaatsmedewerker heb ik mij dagelijks beziggehouden met teksten controleren en teksten schrijven. Een pakkende tekst samenstellen en daarmee de kracht van het geschreven woord tot uiting laten komen, verveelt nooit.

Webteksten die op een goede manier zijn geschreven, kunnen zelfs meer indruk maken dan woorden. Freelance tekstschrijver Drenthe gezocht? Bij deze heb jij je tekstschrijver gevonden!

Ik ben veelzijdig in mijn manier van teksten schrijven en kan mijn stijl moeiteloos aanpassen aan jouw wensen en de doelgroep die bereikt moet worden. Mijn website teksten zijn overtuigend als het moet en humoristisch waar dat kan. Laat mij de tekstschrijver opdrachten van jou omzetten in wervende en pakkende teksten.

Doordat ik ben begonnen als ghostwriter voor freelance opdrachten tekstschrijver, circuleren er op het internet inmiddels honderden blogs en artikelen van mijn hand. Zo heb ik teksten geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van webteksten over medische aandoeningen tot teksten over duurzaamheid en van luchtig geschreven blogs tot pakkende teksten die gaan over over innovatie.

Vanuit mijn wens om zelf met de eer van mijn geschreven teksten te strijken, heb ik besloten mijn eigen bedrijf in te starten en als freelance tekstschrijver Emmen opdrachten aan te nemen.

SCHRIJFTET is hiermee een feit.

Laat mij bestaande teksten controleren of website teksten voor jou schrijven, dan is jouw webpagina binnenkort ook gevuld met wervende teksten. Klim in de pen en stuur mij een berichtje via info@schrijftet.nl.

Bellen mag ook hoor, daarvoor kun je mij bereiken via: 06-10040847

Voor gedichten die ik heb geschreven, kun je een kijkje nemen op: http://facebook.com/schrijftet

Tekstschrijver SCHRIJFTET

HERSCHRIJVEN VAN TEKSTEN

Het redigeren of herschrijven van teksten om de leesbaarheid te vergroten.

WEBSITECONTENT

Een product of dienst zo optimaal mogelijk omschrijven, zorgt voor een heldere boodschap.

ARTIKELEN, BLOGS EN GEDICHTEN

Voor het overdragen van kennis of het vergroten van online vindbaarheid.