header image

OVER MIJ

TYPISCH SCHRIJFTET

Met enige regelmaat hoor ik: “Typisch Tet, die ziet weer een fout in een artikel staan”. Teksten schrijven heeft altijd al mijn interesse gehad. Vanuit mijn vroegere functie als secretariaatsmedewerker heb ik mij dagelijks beziggehouden met teksten controleren en teksten schrijven. Een goede tekst samenstellen en daarmee de kracht van het geschreven woord tot uiting laten komen, verveelt nooit.

Webteksten die op een goede manier zijn geschreven, kunnen zelfs meer indruk maken dan gesproken woorden. Freelance tekstschrijver Drenthe gezocht? Bij deze heb jij je tekstschrijver gevonden!

Ik kan mijn manier van schrijven moeiteloos aanpassen aan jouw wensen en de doelgroep die bereikt moet worden. Mijn website teksten zijn overtuigend waar het moet en humoristisch waar dat kan. Laat de tekstschrijver opdrachten door mij omzetten in wervende en pakkende teksten.

Met mijn ervaring als freelance tekstschrijver heb ik duizenden teksten geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van webteksten over medische aandoeningen tot teksten over duurzaamheid en luchtig geschreven blogs.

Heerlijk vanuit mijn eigen huis neem ik als freelance tekstschrijver Emmen opdrachten aan. Heel soms word ik onderbroken door mijn trouwe viervoeters die vinden dat ze wel een wandeling hebben verdiend. Geen nood, de focus is na de wandeling weer helemaal terug!

Laat mij bestaande teksten controleren of website teksten voor jou schrijven, dan is jouw webpagina binnenkort ook gevuld met wervende teksten. Klim in de digitale pen en stuur mij een berichtje via info@schrijftet.nl.

Bellen mag ook hoor, daarvoor kun je mij bereiken via 06-10040847.

Voor gedichten die ik heb geschreven, kun je een kijkje nemen op: http://facebook.com/schrijftet

Tekstschrijver SCHRIJFTET

HERSCHRIJVEN VAN TEKSTEN

Het redigeren of herschrijven van teksten om de leesbaarheid te vergroten.

WEBSITECONTENT

Een product of dienst zo optimaal mogelijk omschrijven, zorgt voor een heldere boodschap.

ARTIKELEN, BLOGS EN GEDICHTEN

Voor het overdragen van kennis of het vergroten van online vindbaarheid.